Κριτικές για Mammax

 • Elvira
  Μετά την εγκυμοσύνη, το στήθος έχει χάσει το προηγούμενο σχήμα και έχουν εμφανιστεί ραγάδες. Ήθελα να δω έναν πλαστικό χειρουργό, αλλά φοβόμουν. Διάβασα για τα καψάκια Mammax στα φόρουμ, πήρα την ευκαιρία και παραγγέλνω. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο. Στο τέλος της πορείας, το στήθος έγινε ελαστικό, το δέρμα έγινε ελαστικό, τα ραγάδες εξαφανίστηκαν. Προτείνω.
  Mammax
 • Xeyale
  Ακόμα και σε νεαρή ηλικία, δεν μπορούσε να καυχηθεί όμορφα και δυνατά στήθη. Δεν υπήρχε αρκετός φυσικός όγκος. Διάβασα για το mammax στο Διαδίκτυο και έβαλα μια φυσική σύνθεση. Το διέταξα. Δύο εβδομάδες αργότερα, παρατήρησα ότι το στήθος άρχισε να γεμίζει και το περίγραμμα έγινε πιο καθαρό. Αφού έπινα τις κάψουλες σε ένα μάθημα, απλώς έμεινα έκπληκτος, οι φυσικοί όγκοι αναπληρώθηκαν.
  Mammax
 • Elif
  Με την αύξηση της ηλικίας, το στήθος έχασε την προηγούμενη ελκυστικότητά τους. Σκέφτομαι μια λίφτινγκ, αλλά για να είμαι ειλικρινής, είμαι δύσπιστος για τέτοιες διαδικασίες. Ένας φίλος πρότεινε κάψουλες Mammax. Έχω παραγγείλει και θέλω να επιβεβαιώσω ότι ήμουν ικανοποιημένος. Όπως σε 20 χρόνια, η προτομή έχει γίνει πλούσια και σέξι.
  Mammax
 • Ευαγγελία
  Μετά από μια ορμονική ανισορροπία, παρατήρησα ότι επηρέασε αρνητικά το στήθος μου. Έχουν εμφανιστεί ραγάδες, τα σχήματα έχουν γίνει λιγότερο σαφή και δεν χρειάζεται να μιλάμε για ελαστικότητα. Αγοράστηκε mammax, περικοπή. Η προτομή έχει αυξηθεί σε μέγεθος, το δέρμα έχει γίνει ομοιόμορφο και όμορφο. Μπορώ τώρα να αντέξω ένα βαθύ ντεκολτέ. Οι άντρες είναι απλώς τρελοί.
  Mammax
 • Αναστασία
  Αποφάσισα να χάσω βάρος, τα επιπλέον κιλά δεν φαίνονταν ελκυστικά. Έχω χάσει 10 κιλά, αλλά το στήθος μου έφυγε μαζί τους. Εμφανίστηκε η προτομή χαλάρωση. Συμβουλευτείτε το Mammax, ήπια το μάθημα. Και ρώτα, το στήθος ήταν γεμάτο, τα σχήματα επέστρεψαν, το δέρμα έγινε απίστευτα ελαστικό και λαμπερό. Επιπλέον, η τιμή είναι προσιτή. Προτείνετε σε όλους!
  Mammax
Βαθμολογία χρηστών Mammax
4.9
10