Οδηγίες χρήσης Mammax

Οδηγίες για τη χρήση του βιοδραστικού συμπλόκου

Η πραγματική διεύρυνση του μαστού με κάψουλες Mammax κατέστη δυνατή. Πρέπει να λάβετε αυστηρά το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες. Οι κάψουλες τοποθετούνται σε οργανικό κέλυφος που επιταχύνει την πέψη. Το σύμπλοκο πρέπει να πίνεται με άφθονο νερό στη σωστή δοσολογία. Ένα πακέτο περιέχει 60 κάψουλες.

Χρήση του βιοδραστικού συμπλόκου:

Πώς να πάρετε σωστά τα καψάκια Mammax για την ανάπτυξη του μαστού
  1. Πάρτε μία κάψουλα την ημέρα ανεξάρτητα από την πρόσληψη τροφής. Καταπιείτε ολόκληρο.
  2. Συνιστάται να πίνετε άφθονο νερό (1-2 λίτρα) για να βελτιώσετε την πέψη.
  3. Η πορεία διαρκεί 1-2 μήνες, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, την κατάσταση του μαστού.

Δεν έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις υπερδοσολογίας. Είναι πιθανή μια αλλεργία σε ένα από τα συστατικά του βιοδραστικού συμπλόκου.

Εάν συνιστάται η λήψη του φαρμάκου, πιθανές αντενδείξεις

Τα καψάκια Mammax έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τον φυσικό όγκο του μαστού και να αποκαταστήσουν την ελαστικότητα των ιστών.

Οι κύριες ενδείξεις για τη χρήση του συγκροτήματος:

  • Απώλεια σχήματος, όγκος μαστού
  • Απώλεια ελαστικότητας, ελαστικότητας.
  • την εμφάνιση ραγάδων ·
  • χαλάρωση προτομή, παραμόρφωση.

Οι κάψουλες βοηθούν στην αύξηση του όγκου απουσία ορμονικών διαταραχών, γενετικής προδιάθεσης, μετά από απώλεια τόνου και στρογγυλοποίησης ως αποτέλεσμα της απώλειας βάρους και του τοκετού. Χάρη σε αυτό, το συγκρότημα είναι δημοφιλές στην Κύπρο.

Όταν δεν συνιστάται η λήψη του φαρμάκου

Η έλλειψη δεδομένων για αρνητικές αντιδράσεις και αντενδείξεις δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι ατομικά. Πριν χρησιμοποιήσετε τα καψάκια, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τη σημείωση. Δεν είναι δυνατή η υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας. Δεν συνιστάται η χρήση της θεραπείας για εγκύους, θηλάζουσες γυναίκες και άτομα με καρκίνο.