Πώς να κάνετε μασάζ μεγέθυνσης στήθους - 7 τρόποι για την ελαστικότητα του μαστού

Το μικρό στήθος μπορεί να μεγαλώσει με μασάζ

Διάφοροι τύποι μασάζ χρησιμοποιούνται ευρέως για τη βελτίωση της εξωτερικής κατάστασης του μαστού.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει τόσο στο σαλόνι όσο και στο σπίτι. Τόσο τα κορίτσια όσο και οι ώριμες καλλονές είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του μπούστου τους και ονειρεύονται να το μεγαλώσουν.

Είναι χρήσιμο για όλους μια τέτοια επίδραση στην προβληματική περιοχή; Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις τεχνικές μασάζ μεγέθυνσης στήθους και τι είδους διαδικασίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τι είναι καλύτερο να αρνηθείτε; πώς να τα φτιάξετε στο σπίτιΑς ανακαλύψουμε.


Οφέλη και πιθανή βλάβη της διαδικασίας

Το μασάζ είναι χρήσιμο για το γυναικείο στήθος και συμβάλλει στη μεγέθυνσή του

Το απαλό τρίψιμο είναι σίγουρα ευεργετικό για το στήθος σε οποιαδήποτε ηλικία. Να γιατί:

 • Το μασάζ έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα – γίνεται πιο σφιχτό, πιο δυνατό και πιο ελαστικό.
 • Ο μηχανικός ερεθισμός του δέρματος σε αυτή την περιοχή οδηγεί σε ευεργετικές αλλαγές στην περιοχή του θώρακα.
 • Τα αγγεία διαστέλλονται, η παροχή αίματος βελτιώνεται, η παροχή οξυγόνου στους ιστούς αυξάνεται.

Σε ποιες περιπτώσεις η φυσική έκθεση μπορεί να είναι επιβλαβής;

Στην αρχή της συνεδρίας πρέπει να κάνετε υπερηχογράφημα των μαστικών αδένων για να βεβαιωθείτε ότι το στήθος είναι υγιές.Η μαστοπάθεια, οι κύστεις και οι καλοήθεις όγκοι είναι αυστηρές αντενδείξειςσε διαδικασίες μασάζ, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη νεοπλασμάτων.

Προσεκτικά! Μια αδέξια διαδικασία τεντώνει το δέρμα και συμβάλλει στην χαλάρωση του. Θα πρέπει επίσης να αρνηθείτε να συνεχίσετε το μασάζ εάν το στήθος πονάει μετά.

Top 7 μασάζ για την ελαστικότητα του μαστού και η τεχνολογία για την εφαρμογή τους

Το μασάζ είναι ένας καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη σφριγηλότητα του χαλαρωμένου δέρματος του μαστού. Κατά συνέπεια, αυτό είναι εξαιρετικό για την πρόληψη της εμφάνισης χαλάρωσης του δέρματος.Μπορείτε να το κάνετε με τα δάχτυλά σας.Τις περισσότερες φορές, αυτή η περιοχή γίνεται μασάζ με εγκεφαλικά επεισόδια, γεγονός που βοηθά στην ενίσχυση του δέρματος, στην αύξηση της λεμφικής αποχέτευσης και στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος.

1. Λιπαρό

Ελαιόλαδο για μασάζ με λάδι στήθους

Ανυψώνει και μεγεθύνει οπτικά τους μαστικούς αδένες, κάνει το δέρμα ελαστικό, το ενυδατώνει και το θρέφει. Εφαρμόστε μετά από ένα ελαφρύ τρίψιμο. Για την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φυτικό έλαιο.

 • Το ελαιόλαδο με μια σταγόνα χυμό λεμονιού κάνει την επιδερμίδα λεία και ελαστική, αφαιρεί τις κηλίδες γήρανσης.
 • Το έλαιο σταφυλιού ενυδατώνει τέλεια το δέρμα.
 • Το έλαιο ιπποφαούς προάγει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και τα διαποτίζει με βιταμίνες.

Προσεκτικά και προσεκτικάΤρίψτε το λάδι στο δέρμα με χαϊδεύοντας, κυκλικές κινήσεις.

Προσοχή!Εργαζόμαστε με το δέρμα χωρίς να προσβάλλουμε τον αδενικό ιστό. Ακολουθούμε τον Κανονισμό!

2. νερό

Με τη βοήθεια του ντους, μπορείτε να κάνετε ένα μασάζ που αυξάνει το μέγεθος του στήθους

Συσφίγγει το δέρμα, αποτρέπει τη χαλάρωση, ανασηκώνει οπτικά και μεγεθύνει το στήθος. Μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

 • Πρώτος τρόπος– με τη βοήθεια ντους με νερό σε ευχάριστη θερμοκρασία. Σημαντικό: Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ζεστό νερό, καθώς βοηθά στη χαλάρωση του δέρματος και αποτρέπει την εμφάνιση χαλάρωσης. Αυτό το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας γίνεται με κυκλικές κινήσεις για δέκα λεπτά με ισχυρό πίδακα ντους.
 • δεύτερος τρόπος- χρήση ντους αντίθεσης. Ξεκινάμε με ζεστό νερό και το αντικαθιστούμε με δροσερό. Τα αποτελέσματα του ζεστού νερού πρέπει να διαρκούν περισσότερο από το κρύο νερό. Τελειώνουμε με κρύο νερό. Η διαφορά θερμοκρασίας έχει μεγάλη επίδραση στους μαστικούς αδένες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει και δυναμώνει το δέρμα, το αυξάνει οπτικά.

3. Υγιεινή

Αυτό το είδος μασάζκαλό για χρήση το βράδυ μετά το ντους.Χρησιμοποιήστε ροδάκινο, βερίκοκο ή ελαιόλαδο για εύκολη ολίσθηση. Εάν το δέρμα είναι νωθρό, ανακατέψτε ίσες ποσότητες ιπποφαούς και ηλιέλαιο.

 1. Το πρώτο βήμα είναι το χαϊδεύοντας.Αυτό είναι που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε οποιοδήποτε είδος μασάζ. Το χάιδεμα βοηθά στην προετοιμασία του ιστού του μαστού για άλλα είδη μασάζ - τρίψιμο και ζύμωμα επιφάνειας.
 2. Επόμενο τρίψιμοκάντε κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σας.
 3. Κατά το υγιεινό τρίψιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε"Δόνηση"- γρήγορες ταλαντευόμενες κινήσεις των παλάμες. Κρατώντας το στήθος με το χέρι σας, δονηθείτε με την παλάμη του άλλου χεριού - θα πρέπει να κατευθύνεται από τη θηλή στην περιοχή των ώμων.
 4. Το ζύμωμα γίνεται πολύ προσεκτικά, πιάνοντας μόνο το δέρμα, κάντε κινήσεις «τσιμπήματος».

4. Διορθωτικό

Αυτή η επιλογή εκτελείται παρουσία ραγάδων ή χαλάρωσης. Η τεχνική αυτού του τύπου μασάζ είναι παρόμοια με το υγιεινό μασάζ.Εφαρμογή ειδικής κρέμας στο στήθος πριν από το διορθωτικό μασάζΕίναι αυτοί που μπορούν να αφαιρέσουν το λίπος από το στήθος.

 1. Αρχικά, εφαρμόστε μια ειδικά επιλεγμένη κρέμα στο δέρμαραγάδες ή για ανόρθωση στήθους. Όλα αυτά τα κεφάλαια πρέπει να αγοραστούν και να πιστοποιηθούν σε φαρμακείο.
 2. Απλώστε την κρέμα και τρίψτε την με κυκλικές κινήσειςμε τα δάχτυλά σου. Η κρέμα δεν εφαρμόζεται στην περιοχή της θηλής.
 3. Εκτελέστε απαλές κινήσειςπρος την κατεύθυνση από τις θηλές στο πλάι και μετά από τις θηλές προς τα πάνω.
 4. Τελειώνουμε με κινήσεις χαϊδεύοντας.Στηρίζουμε το στήθος με το ένα χέρι και το χαϊδεύουμε με το άλλο και το αντίστροφο.

5. Τεχνική Qi

Οι ανατολίτικες πρακτικές αυξητικής στήθους έχουν στόχο να επηρεάσουν συγκεκριμένα σημεία και να πραγματοποιήσουν ειδικούς χειρισμούς. Το μασάζ Qi βοηθά στην ενεργοποίηση της παραγωγής των γυναικείων ορμονών και κατά συνέπεια στη διεύρυνση του μαστού.Οι ειδικοί στον τομέα των ανατολίτικων πρακτικών υποστηρίζουν ότι αν μια τέτοια ενέργεια πραγματοποιείται συνεχώς, το αποτέλεσμα θα είναι ορατό.

 1. Η τεχνική μασάζ Qi ξεκινά με το ζέσταμα των χεριών. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να τρίψετε δυνατά τις παλάμες σας μεταξύ τους και να τις χορτάσετε διανοητικά με θετική ενέργεια.
 2. Απλώστε τα δάχτυλά σας διάπλατα και τοποθετήστε τα χέρια σας στο στήθος σας.
 3. Περιστρέψτε κάθε στήθος με κινήσεις προς τα μέσα.Ο αριθμός των στροφών πρέπει να είναι πολλαπλάσιο των τριάντα έξι.

Αυτή η άσκηση μπορεί να γίνει πρωί και βράδυ.Οι περιστροφές βοηθούν στην παραγωγή προλακτίνης, η οποία συμβάλλει στην ταχεία αύξηση του μεγέθους των μαστικών αδένων.

Προσοχή!Η κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση μπορεί να μειώσει το στήθος, σύμφωνα με ειδικούς στον τομέα των ανατολίτικων πρακτικών.

6. Τεχνική σιάτσου

Διεγείρει την παραγωγή γυναικείων ορμονών που βοηθούν στη μεγέθυνση και σύσφιξη του στήθους.

Η τεχνική Σιάτσου είναι μια αρχαία ανατολική πρακτική που αποτελείται απόΧτυπήστε συγκεκριμένα σημεία με το μαξιλαράκι του αντίχειρά σας.Το Ιαπωνικό Acupressure Shiatsu πρέπει να εκτελείται από ειδικό. Η διαδικασία δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, αφού είναι απαραίτητο να δράσουμε στα ρεφλεξογόνα σημεία, τα οποία είναι καθαρά ορατά στον άτλαντα. Αλλά η εύρεση τους σε κάθε άτομο απαιτεί σημαντική εξάσκηση.

Σημεία στο σώμα για το ιαπωνικό μασάζ σιάτσου
 1. Αρχικά, ενεργούμε σε οκτώ σημεία που βρίσκονται στη θέση του θυρεοειδούς αδένα, κοντά στον σφαγιτιδικό βόθρο.
 2. Χρησιμοποιήστε το επίθεμα του αντίχειρά σας για να πιέσετε απαλά κάθε σημείο πέντε φορές. Ο χρόνος πίεσης είναι τρία δευτερόλεπτα.
 3. Το επόμενο σημείο είναι στην πλάτη - στη συμβολή της σπονδυλικής στήλης και του κρανίου. Ο χρόνος έκθεσης μέχρι αυτό το σημείο είναι πέντε δευτερόλεπτα.
 4. Τα επόμενα δύο σημεία είναι πάνω από τις κλείδες. Ο χρόνος έκθεσης είναι πέντε δευτερόλεπτα σε κάθε περίπτωση.
 5. Στη συνέχεια, ενεργούμε με τον ίδιο τρόπο σε οκτώ σημεία που βρίσκονται πάνω από τις ωμοπλάτες και εκατέρωθεν των ωμοπλάτων.

Προσοχή!Η απόκλιση από τα ρεφλεξογόνα σημεία μπορεί να είναι επιβλαβής ή να καταστήσει το αποτέλεσμα εντελώς άχρηστο.

7. Με γάντια

Γάντια μασάζ μεγέθυνσης στήθους

Για ένα τέτοιο αποτέλεσμα, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα γάντι μασάζ που μπορείτε να αγοράσετε από ένα φαρμακείο.Πρέπει να το σηκώσετε ανάλογα με τον βαθμό ακαμψίας. Για ευαίσθητο δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λινό ή βαμβακερά γάντια, για πιο τραχύ δέρμα, η φυσική λούφα είναι κατάλληλη.

Ένα τέτοιο πανί θα βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος.Πρέπει να είναι κατασκευασμένο από φυσικά υλικά.Αυτή η διαδικασία αύξησης στήθους γίνεται με απαλές κυκλικές κινήσεις από τη θηλή στη μασχάλη και στη συνέχεια από τη θηλή στην κλείδα.


Βασικοί κανόνες για κάθε πρόσκρουση στο στήθος

Τα αποτελέσματα μασάζ πρέπει να είναιελαφρύ και επιφανειακό.Η σκληρή έκθεση είναι απαράδεκτη - προάγει το τέντωμα του δέρματος και μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από ασθένειες.

 1. Η κίνηση πρέπει να κατευθύνεται από τη θηλή στην περιοχή της μασχάλης και από τη θηλή στην περιοχή της κλείδας.
 2. Το μασάζ είναι καλό να το κάνετε το βράδυ μετά το ντους. Μετά από αυτό, πρέπει να χαλαρώσετε ξαπλωμένοι.
 3. Πριν αποφασίσετε για μασάζ ή αυτομασάζ, συμβουλευτείτε έναν γυναικολόγο. Εάν έχετε πάθηση στο στήθος, δεν πρέπει να κάνετε μασάζ.
 4. Πρέπει να κάνετε μασάζ για να μεγεθύνετε το στήθοςμε τη μορφή μαθημάτων δέκα έως δεκατεσσάρων ημερών, τότε σίγουρα κάντε διαλείμματα.

Χρήσιμες συμβουλές

Οι αμιγώς μηχανικές επιδράσεις δύσκολα θα συμβάλλουν στην αύξηση των μαστικών αδένων. Το μασάζ στο δέρμα συνδυάζεται καλά με ένα ντους αντίθεσης και ένα σετ ασκήσεων για το στήθος. Ειδικές ασκήσεις θα βοηθήσουν στην εκγύμναση των θωρακικών μυών, στους οποίους βρίσκονται οι μαστικοί αδένες. Το μασάζ δυναμώνει και συσφίγγει το δέρμα. Αυτοί οι τρεις τύποι έκθεσης είναι ιδανικοί - το στήθος θα είναι ανυψωμένο και ελαστικό.

Η κοπέλα μεγεθύνει το στήθος της χρησιμοποιώντας διαδικασίες μασάζ

Τα κορίτσια που είναι λιποβαρή μπορούν να αυξήσουν το μέγεθος του στήθους τους παίρνοντας ένα συγκεκριμένο αριθμό κιλών. Οι μαστοί αποτελούνται από λιπώδη, συνδετικό και αδενικό ιστό, γι' αυτό και τα λιποβαρή άτομα έχουν πάντα επίπεδο ή πολύ στενό στήθος επειδή δεν υπάρχει στρώμα λίπους σε αυτά.

Χρησιμοποιήστε δίαιτες για απώλεια βάρους - να είστε προσεκτικοί!Η απώλεια βάρους οδηγεί πάντα σε απώλεια βάρους στην περιοχή του στήθους. Οι στρογγυλεμένες γυναικείες μορφές υποδηλώνουν την παρουσία λιπώδους ιστού - μια προτομή δεν εμφανίζεται "από το πουθενά".

Για να αυξήσετε το στήθος, μαζί με τις διαδικασίες μασάζ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σύνολο ειδικών σωματικών ασκήσεων για το στήθος. Πρέπει όμως όλοι να το κάνουν αυτό; Τα κορίτσια πιστεύουν ότι το μικρό στήθος μειώνει την ελκυστικότητά τους στα μάτια του αντίθετου φύλου. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνδρες είναι απλώς λάτρεις του μικρού μεγέθους μπούστου. Μια όμορφη στάση, οι φουσκωμένοι ώμοι και ένα ανυψωμένο πηγούνι, πρώτα απ 'όλα, αυξάνουν την ελκυστικότητα κάθε κοριτσιού και το μέγεθος του μπούστου της μερικές φορές δεν έχει σημασία!