Οι 8 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για τη μεγέθυνση του μαστού

Το κορίτσι εκτελεί μια άσκηση για την αύξηση του μαστού

Είναι δύσκολο να βρεις γυναίκα που να είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της. Σε πολλούς φαίνεται ότι αυτό το «λάθος» μπορεί να διορθωθεί μόνο με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης Τρώτε λάχανο, παίρνετε χάπια, τρίβετε κρέμες - όλα αυτά είναι αναποτελεσματικά και μερικές φορές επικίνδυνα! Οι ασκήσεις μεγέθυνσης στήθους θα σας σώσουν.

Φυσικά, κανείς δεν σας υπόσχεται μια στιγμιαία αύξηση του μεγέθους των μαστικών αδένων κατά 3 μεγέθη ταυτόχρονα. Ένα σύνολο ασκήσεων θα βοηθήσει να δώσει ελαστικότητα στο στήθος, να αποτρέψει τη χαλάρωση και να ενισχύσει τον θωρακικό μυ. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η σωστή στάση και η δύναμη της θέλησης.

Η επίδραση του φορτίου στην κατάσταση του θώρακα

Υπάρχουν δύο τρόποι για να πετύχετε το επιθυμητό μέγεθος μπούστου: φυσικός και τεχνητός. Αλλά μας ενδιαφέρει η ασφάλεια της υγείας της επιλεγμένης μεθόδου, επομένως επιλέγουμε την πρώτη μέθοδο. Η τοποθέτηση τεχνητών εμφυτευμάτων μπορεί να προκαλέσει πρόσθετα προβλήματα με τη μορφή μη επουλωτικών ουλών ή εξόγκωσης. Επομένως, σκεφτείτε έναν αποτελεσματικό και δημοφιλή τρόπο για να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους ενός κοριτσιού χωρίς να φύγετε από το σπίτι.

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι η άσκηση μπορεί να προσθέσει όγκο στους ίδιους τους μαστικούς αδένες. Μάλιστα, η τακτική άσκηση βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών του στήθους, γεγονός που αυξάνει τον όγκο του στήθους. Επομένως, κυρίες, διακρίνετε τους όρους αδένας και θωρακικός μυς.

Ακόμη και οι γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν αισθητική επέμβαση πρέπει να δυναμώσουν το στήθος τους με τη βοήθεια σωματικών ασκήσεων. Τέλος, τα εμφυτεύματα μπορούν να κάνουν τα αδύναμα πετονιά βαρύτερα και να δείχνουν άσχημα. Ένα σύμπλεγμα φορτίου είναι επίσης απαραίτητο για τις θηλάζουσες μητέρες, ώστε το στήθος τους να φαίνεται πάντα σφιχτό και ελαστικό και να μην κρεμάει κάτω από το βάρος του γάλακτος.

Κι όμως, αν αποφασίσετε να αυξήσετε το στήθος σας με σωματικές ασκήσεις, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για σημαντικές προσπάθειες. Το μπούστο δεν μεγαλώνει από τρεις απλές προπονήσεις το μήνα. Τέτοια φορτία σφίγγουν μόνο τον μυ και τον εμποδίζουν να χαλαρώσει. Για την ανάπτυξη του στήθους, πρέπει να εφοδιαστείτε με υπομονή, επιμονή και να προετοιμαστείτε για βελτιωμένη προπόνηση για μυϊκούς πόνους.

Θυμηθείτε ότι οι μύες πρέπει να ανακάμψουν από το στρες, επομένως η προπόνηση πραγματοποιείται όχι περισσότερο από 3 φορές την εβδομάδα. Αρχίζουμε να σχηματίζουμε ένα όμορφο μπούστο με τη βοήθεια ασκήσεων για την αύξηση του γυναικείου στήθους, γι 'αυτό αγοράζουμε πτυσσόμενους αλτήρες των 10 κιλών το καθένα.

Φυσικά, όπως και της Pamela Anderson, δεν μπορείτε να «σηκώσετε» το στήθος σας μόνο με τη βοήθεια ασκήσεων, αλλά το να βελτιώσετε το σχήμα τους και να αποκτήσετε λίγο μέγεθος είναι αρκετά ρεαλιστικό αν δεν είστε τεμπέληδες!

Αθλητικά ρούχα και ασκήσεις προθέρμανσης για ανόρθωση στήθους

ομοιόμορφη και προθέρμανση

Τώρα που έχετε ήδη εφοδιαστεί με εξοπλισμό, είναι για αθλητικά. Ξεχάστε τα τεχνητά συνθετικά μπλουζάκια και μπλουζάκια, δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει και μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και ερεθισμό του δέρματος. Για ασκήσεις για την αύξηση του όγκου του στήθους, επιλέξτε ένα φυσικό αθλητικό τοπ του σωστού μεγέθους. Στηρίζει το στήθος, σας επιτρέπει να αναπνέετε ελεύθερα και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Ένα σύνολο ασκήσεων για τη μεγέθυνση του μαστού, όπως κάθε φορτίο, θα πρέπει να ξεκινά με υποχρεωτική προθέρμανση. Αυτό είναι απαραίτητο για να ζεσταθούν οι μύες σας και να αποφύγετε πιθανούς τραυματισμούς. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αγαπημένη σας ρυθμική μουσική και να απομνημονεύσετε τις αερόβιες ασκήσεις. 5 λεπτά χορού είναι αρκετά για να αποκτήσουν οι μύες σε φόρμα εργασίας.

Οι βασικές ασκήσεις μεγέθυνσης του μαστού εκτελούνται με αλτήρες

TOP 8 αποτελεσματικές ασκήσεις

Γνωρίζετε ήδη ότι η αυξητική στήθους με άσκηση είναι αρκετά αληθινή! Με τη βοήθεια του προτεινόμενου συμπλέγματος, θα επιτύχετε αύξηση του μεγέθους του στήθους κατά 1 μέγεθος σε μερικούς μήνες. Αρχίζουμε να διεγείρουμε την ανάπτυξη του μαστού αλματωδώς.

 1. Πιέζουμε τις παλάμες μας μεταξύ τους. Πάρτε μια τυπική θέση: τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, το σώμα ίσιο. Διπλώνουμε τις παλάμες μας μπροστά μας ώστε οι αγκώνες να είναι στο ύψος του στήθους. Αφού μετρήσουμε μέχρι το τρία, πιέζουμε τις παλάμες μας μεταξύ τους με όλη μας τη δύναμη και σταδιακά χαμηλώνουμε τα χέρια μας. Επαναλάβετε την τεχνική 10 φορές.
 2. Τείχος. Επιλέγουμε την πόρτα που μας αρέσει στο διαμέρισμα και στεκόμαστε δίπλα της. Αρχική θέση: Γυρίστε την πλάτη σας σε ένα από τα ράφια και τοποθετήστε τα χέρια σας στην αντίθετη. Στη συνέχεια αρχίζουμε να σπρώχνουμε το ράφι σαν να θέλουμε να το μετακινήσουμε. Ας δουλέψουμε 1 λεπτό. Στη συνέχεια, γείρετε προς τα εμπρός και πιέστε ξανά τον τοίχο για 1 λεπτό. Η άσκηση επαναλαμβάνεται 3 φορές.
 3. λαβή δακτύλου. Στεκόμαστε όρθιοι, με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων. Σηκώστε τα λυγισμένα με τον αγκώνα χέρια σας στο ύψος του προσώπου, φροντίζοντας να είναι παράλληλα με το πάτωμα. Στη συνέχεια, μπλέκουμε τα δάχτυλά μας στην κλειδαριά και προσπαθούμε να απλώσουμε τα χέρια μας στα πλάγια. Επαναλαμβάνουμε τη δράση 10 φορές.
 4. Σκιέρ. Αυξάνουμε ελαφρώς το φορτίο και ξεκινάμε την άσκηση ανύψωσης του στήθους με αλτήρες στο σπίτι. Αρχική θέση: αλτήρες στα χέρια, τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων. Λυγίστε ελαφρά τους αγκώνες σας και αρχίστε να μιμείτε κινήσεις που θυμίζουν αιωρούμενα μπαστούνια του σκι. Περπάτα έτσι για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, πρέπει να σηκώσετε τα χέρια σας στο επίπεδο του στήθους, να τα κρατήσετε για μερικά δευτερόλεπτα και να χαμηλώσετε. Επαναλάβετε αυτό το μέρος 6 φορές και ολόκληρη την άσκηση 3 φορές.
 5. Το αρασέ εκτελείται με αλτήρες. Αρχική θέση: ξαπλωμένοι ανάσκελα, βάλτε τα χέρια σας με αλτήρες μπροστά από το στήθος σας. Ξεκινήστε να σηκώνετε και να κατεβάζετε απότομα τα χέρια σας, επαναλαμβάνοντας έως και 8 φορές σε ένα σετ. Ο συνολικός αριθμός προσεγγίσεων είναι 3.
 6. επίπεδη γωνίαΑρχική θέση: καθίστε σε μια καρέκλα με την πλάτη σας ίσια, κρατήστε αλτήρες στα χέρια σας. Πιέστε τους αγκώνες σας στα πλάγια και απλώστε τα χέρια σας στα πλάγια. Με μια απότομη κίνηση, αφαιρέστε τους αγκώνες σας από το πλάι και σηκώστε τους 90 μοίρες. Κρατήστε τα για λίγα δευτερόλεπτα και χαμηλώστε. Μια προσέγγιση απαιτεί να επαναλάβετε έναν πλήρη κύκλο ασκήσεων έως και 12 φορές - 3 φορές.
 7. Όρθια push-ups. Αυτό ολοκληρώνει το σύμπλεγμα αλτήρων. Ας περάσουμε στο τελευταίο κομμάτι της ενδυνάμωσης των μυών του στήθους στο σπίτι. Γυρίστε το πρόσωπό σας στον τοίχο και τοποθετήστε τις παλάμες σας πάνω του. Αρχίστε να πιέζετε πιο δυνατά, σαν να θέλετε να μετακινήσετε τον τοίχο. Να έχετε πάντα την πλάτη σας ευθεία. Η άσκηση εκτελείται 3 φορές για 2 λεπτά.
 8. Γυρίζω. Ξαπλώστε στο στομάχι σας με τις παλάμες και τα δάχτυλα των ποδιών σας στο πάτωμα. Τα push-ups για τις γυναίκες εκτελούνται με αργό ρυθμό, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό των επαναλήψεων από 2 σε 20.

Οι ασκήσεις για αύξηση και σύσφιξη στήθους συμπληρώνονται με διατάσεις. Αρχική θέση: καθίστε στο πάτωμα, λυγίστε τα γόνατά σας. Λυγίστε, ακουμπήστε το μέτωπό σας στο πάτωμα και τοποθετήστε τα χέρια σας μπροστά σας. Προσπαθήστε να ισιώσετε τα χέρια σας όσο το δυνατόν περισσότερο και μείνετε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε τους μύες σας και επαναλάβετε 3 φορές.

Δεν είναι μύθος η αύξηση του όγκου του στήθους με ασκήσεις; Να είστε σίγουροι ότι οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ωραία στρογγυλεμένα σχήματα, αλλά όχι χωρίς προσπάθεια από μέρους σας. Μπορείτε να κρίνετε την αποτελεσματικότητα μιας προπόνησης από τον πόνο που βιώνουν οι μυϊκές ίνες. Μπορείτε να δείτε την ορθότητα αυτής ή αυτής της άσκησης στο βίντεο στο δίκτυο.

Plus 1 μέγεθος με ασάνες

Ποιες άλλες μέθοδοι για τα κορίτσια βοηθούν στην αύξηση του στήθους; Μπορείτε να πετύχετε αυξητική στήθους κατά 1 μέγεθος με τη βοήθεια μαθημάτων στην πισίνα και κωπηλασίας. Αυτό το άθλημα είναι που δυναμώνει και χτίζει μυϊκή μάζα στο στήθος, που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον όγκο που θέλετε.

Θα θέλατε να αυξήσετε το μέγεθος του μπούστου σας κατά περισσότερα από ένα μεγέθη; Οι ασκήσεις γιόγκα θα γίνουν πιστός βοηθός σε αυτό το δύσκολο θέμα. Ποιες Asanas μπορούν να φέρουν αποτελέσματα;

 1. Πολεμιστής. Αρχική θέση: τα πόδια ανοιχτά. Περιστρέψτε απαλά το αριστερό σας πόδι προς τα αριστερά περίπου 90 μοίρες και το δεξί σας πόδι προς τα μέσα. Καθώς εκπνέετε, λυγίστε το αριστερό σας πόδι στο γόνατο. Το δεξί πόδι είναι πάντα ίσιο. Τεντώστε τα χέρια σας στο πλάι μέχρι τη γραμμή των ώμων. Γυρίστε απαλά το κεφάλι σας προς τα αριστερά και κοιτάξτε τη βούρτσα. Η επανάληψη ενός κύκλου είναι 7 φορές. Στη συνέχεια επαναλάβετε την άσκηση στη δεξιά πλευρά.
 2. Τρίγωνο. Η αρχική θέση είναι η ίδια όπως στην προηγούμενη asana. Περιστρέψτε απαλά το αριστερό σας πόδι κατά 90 μοίρες και το δεξί σας πόδι 15 μοίρες. Προσπαθήστε να φτάσετε τον αστράγαλό σας με το αριστερό σας χέρι και να δείξετε το δεξί σας όσο πιο ψηλά μπορείτε. Τα χέρια σας πρέπει να σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή. Η στάση της γιόγκα δεν επιτρέπει την κάμψη των γονάτων ή της σπονδυλικής στήλης. Επαναλάβετε τη στάση για άλλη μια φορά, αλλά από την άλλη πλευρά.
 3. Κόμπρα. Η άσκηση εκτελείται ξαπλωμένη στο στομάχι σας. Σηκώστε αργά το πάνω μέρος του σώματός σας και χαμηλώστε το κάτω μέρος του σώματος σας στο πάτωμα. Για να κρατήσει ισορροπία! Γείρετε το κεφάλι σας προς τα πάνω και εκπνεύστε. Επιστροφή στην αρχική θέση. Καθώς επαναλαμβάνετε, αυξήστε σταδιακά τον χρόνο που περνάτε στην asana.
 4. Κρεμμύδι. Η άσκηση εκτελείται ξαπλωμένη στο στομάχι σας. Εκπνεύστε απαλά και σηκώστε τα πόδια σας, λυγισμένα στα γόνατα, στο κεφάλι σας. Τραβήξτε προς τα πάνω μέχρι να μπορέσετε να πιάσετε και τους δύο αστραγάλους με τα χέρια σας. Αρχίστε να ισιώνετε τα πόδια σας, σηκώστε τους γοφούς και το στήθος σας από το πάτωμα και εστιάστε την ισορροπία σας στην κοιλιά σας. Μείνετε στη θέση για μισό λεπτό.
 5. Γέφυρα. Ξαπλώστε ανάσκελα και ανοίξτε τα πόδια σας διάπλατα. Πετάξτε τα χέρια σας ψηλά και τοποθετήστε τις παλάμες σας στο πάτωμα. Κατά την εκπνοή, αρχίστε να σηκώνετε το στήθος σας ψηλά και σταδιακά κατεβείτε στη γέφυρα. Κρατήστε τη θέση για 30 δευτερόλεπτα.

Οι συγκεκριμένες αποτελεσματικές ασκήσεις γιόγκα θα βοηθήσουν στο να μεγαλώσει το στήθος ενός κοριτσιού στο σπίτι χωρίς επιπλέον κόστος.

Μπορείτε επίσης να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα συνδυάζοντας ασκήσεις και μασάζ για να αυξήσετε τον όγκο του μαστού. Οι κινήσεις μασάζ χαλαρώνουν τους μύες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τονώσουν και να αναπτυχθούν. Εάν κάνετε τακτικά ασκήσεις στο σπίτι, θα δείτε αύξηση στο στήθος κατά 1 μέγεθος! Ωστόσο, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω επιμελούς εκπαίδευσης για 2-3 μήνες.